Catering

Green Services AS har ordninger for levering av møtemat og catering. Vi tilbyr møtemat av ulik karakter avhengig av kundens behov, fra enkel servering av baguetter og smørbrød til varmmat, koldtbord og tapastallerkener. Vi lytter til kundens ønsker og leverer god, presentabel mat og sørger for at møterom holdes ryddig og rent ved avvikling av møter.
Før en lang arbeidsdag fortsetter kan god overtidsmat utgjøre det lille ekstra som får deg til å yte mer. Vi er opptatt av at overtidsmat skal være et høydepunkt og et hyggelig avbrekk i en travel hverdag. Vi serverer overtidsmat som er laget uten bruk av halvfabrikat og har flere kunder som benytter oss som leverandør på overtidsmat i sesonger hvor det arbeides lange dager.
Et sunt kosthold kan bidra til lavere sykefravær og økt trivsel på arbeidsplassen. Green Services AS leverer frukt på arbeidsplassen etter avtale og kan tilby leveranse av ulike størrelser til avtalt frekvens. Det er viktig at frukten ser innbydende ut og en naturlig del av vår service er å kontrollere kvalitet før utplassering og påse at en fruktordning holder ønsket kvalitet lengst mulig.